Hrvatska, Nekategorizirano

Društveno poduzetnički event s Kristinom Ercegović

Udruga O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici poziva na društveno poduzetnički event s Kristinom Ercegović pod nazivom Je li sada dobro vrijeme za poduzetništvo? koji će se održati 12. svibnja 2021. u dvorani OAZA Joyful Place, Radićeva 9, Zagreb za maksimalno 20 sudionika koji prvi potvrde svoj fizički dolazak. Ostali će se moći priključiti online preko Zoom-a.

Mnogi kažu da je svijet, kakvog smo poznavali, stao u 2020. – i još se nije pokrenuo. Što to znači za pokretanje poduzetničkih inicijativa u 2021?
Naša gošća, Kristina Ercegović, koja je pokrenula niz uspješnih poduzetničkih inicijativa i u ruci drži brojne nagrade poput onih za najboljeg menadžera, MSPA awards i StartUp awards, odgovorit će na to pitanje – navodi se u pozivu udruge.

Raspored:
– 19:00 – 19:15 – Filip Brničević, Putem OAZAe / Uvod
– 19:15 – 20:00 – Kristina Ercegović, Business Caffe/ Je li sada dobro vrijeme za poduzetništvo?
– 20:00 – 20:10 – Branko Drljača, OAZA / Kako se uključiti u Društveno poduzetništvo
– 20:15 – Zakuska i networking (za fizički prisutne sudionike)

Javni društveno podzetnički event i radionice društvenog poduzetništva financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Događanje je dio projekta “Oaza Joyful Kitchen – jačanjem kapaciteta zaposlenika do jačeg društvenog poduzeća” koji je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.