Hrvatska, Nekategorizirano

Društveno poduzetnički event u OAZA Joyful Place

Udruga O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici organizira društveno poduzetnički event u srijedu, 10.3. u 18 sati u Radićevoj 9 u Zagrebu.
Event će se održati u dvorani OAZA Joyful Place, Radićeva 9, Zagreb za maksimalno 20 sudionika koji prvi potvrde svoj fizički dolazak. Ostali će se moći priključiti online preko Zoom-a.
O poduzetničkim prilikama za mlade pričat će predavači iz društvenog, privatnog i javnog sektora Hrvatske.
Raspored:
– 18:00 – 18:15 – Filip Brničević, OAZA / Uvod
– 18:15 – 18:35 – Ranko Milić, CEDRA / Poduzetništvo 21. stoljeća
– 18:35 – 18:45 – Branko Drljača, OAZA / Kako se uključiti u Društveno poduzetništvo
– 18:45 – 19:00 – Predstavnik HZZ-a / Poticaji za samozapošljavanje
– 19:00 – Zakuska i networking (za fizički prisutne sudionike)
Prijave na linku http://bit.ly/poduzet21st

Događanjeje dio projekta “Oaza Joyful Kitchen – jačanjem kapaciteta zaposlenika do jačeg društvenog poduzeća” koji je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Provedba projekta ojačat će kapacitete novog poduzeća Putem OAZAe d.o.o. kroz organiziranje osposobljavanja o stručnim i poslovnim sposobnostima i vještinama o društvenom poduzetništvu njegovih zaposlenika (vegansko kuhanje, nutricionizam, financijsko upravljanje, komunikacija, vodstvo i sl.), podupiranje poslovanja društvenog poduzetnika (zapošljavanjem, opremanjem edukacijske dvorane i restorana, promo kampanjom i sl.) te povećanje vidljivosti društvenog poduzetništva (putem ciklusa info radionica za mlade i javnih događanja za relevantne dionike).