Aktualno, Nekategorizirano

Ciklus radionica za kantautore “Tekst u glazbi” u Začaranoj Močvari

U okviru Začarane Močvare i Močvarne akademije u studenom će se održati kreativna radionica ‘Tekst u glazbi’ za kantautore i one koji to žele postati. Prijave se zaprimaju do 25. listopada 2021. – navodi u pozivu Klub Močvara.

Pod vodstvom Orlana Tusa (Mika Male), polaznici radionice imat će priliku pisati i skladati svoje pjesme, izvesti ih pred ostalim sudionicima te poslušati konstruktivne komentare voditelja radionice i komentirati pjesme ostalih polaznika. Održat će se i predavanje na temu važnosti teksta u glazbi kroz povijest hrvatske i svjetske glazbe, uz naglasak na popularnu glazbu.

Na radionicu su pozvani svi koji su zainteresirani za međuigru riječi i glazbe te koji bi htjeli produbiti spoznaje o njihovoj povezanosti – ističu u pozivu.

Kako se prijaviti?

Napišite nekoliko rečenica o sebi, razlogu zašto ste se prijavili na radionicu i koja su vaša očekivanja od nje te tekst pošaljite na e-adresu: orlantus@gmail.com.

Radionica će se održati u tri termina, 7.11., 14.11. i 21.11. od 16 do 18 h.

Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje.

………………………………………………………………..

Radionica se održava u sklopu projekta “Močvarna akademija” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Močvarna akademija je projekt Udruženja za razvoj kulture “URK” u okviru kojeg će klub Močvara djelovati kao platforma za sudjelovanje, edukaciju, razmjenu znanja i iskustava stanovnika Zagreba i okolice te neposrednog lokalnog stanovništva kvarta Trnje.

Projekt je ugovoren na pozivu “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” , a provodi se u partnerstvu s Centrom za mirovne studije (CMS) i Gradom Zagrebom.

Više o  projektu Močvarnoj akademiji na www.mochvara.hr/akademija.