Aktivizam, Nekategorizirano

Društveni centar „Dinarsko srce“ objavio kalendar aktivnosti za ožujak

Društveni centar „Dinarsko srce“ objavio je raspored aktivnosti za mjesec ožujak. Budući da se projekt polako privodi kraju održavaju se zadnji ciklusi radionica tako da će Kijevljani u ovom mjesecu moći uživati u radionicama ekonomskog osnaživanja žena i tradicijske glazbe koje započinju 10. ožujka.

U tijeku je priprema završne konferencija projekta koja će se održati u Društvenom centru „Dinarsko srce“ u mjesecu svibnju kojom projekt službeno završava. Detaljne informacije o završnoj konferenciji bit će ubrzo dostupne na Facebook stranici projekta i lokalnim medijima.

Projekt Društveni centar „Dinarsko srce“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna RH (15%) u okviru poziva Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.“

Ovim se projektom želi unaprijediti društveni život i povećati iskorištenost javnog prostora u Kijevu u sklopu kojeg će se provoditi programi iz područja tradicijske kulture, ruralnog razvoja i poduzetništva. Svrha projekta je da se poljoprivrednim proizvođačima, nositeljima OPG-a, vlasnicima obrta i poljoprivrednih tvrtki pruže sveobuhvatnu informaciju o mogućim izvorima financiranja njihovih projekata i programa.