Hrvatska, Nekategorizirano

Društveni centar „Dinarsko srce“: Objavljen raspored aktivnosti za siječanj

U Društvenom centru Dinarsko srce u Kijevu već više od godinu dana održavaju se različite aktivnosti namijenjene stanovnicima Kijeva i okolice. Tako i u mjesecu siječnju donosimo bogat program raznih aktivnosti.
Program započinje 12. siječnja u 14 sati radionicama ekonomskog osnaživanja žena koji će se nastaviti održavati kroz cijeli mjesec s naglaskom na mogućnosti, prilike, izazove i prepreke za žene poduzetnice na ruralnim prostorima. Vikendom će se provoditi aktivnosti krajobrazne arhitekture, tradicijskog plesa i glazbe za sve uzraste. Korisnici će također uživati u programu planinarenja i ljekovitog bilja i radionici tkanja 29. siječnja čime završava program za ovaj mjesec.

Sve aktivnosti provode se u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. S obzirom na ograničen broj sudionika na radionici zbog poštivanja epidemiološke situacije obvezna je prethodna najava putem Facebook-a ili na e-mail kud.dinara.kijevo@gmail.com.

Projekt Društveni centar „Dinarsko srce“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna RH (15%) u okviru poziva Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.“ (Izvor: DC Dinarsko srce)