Hrvatska, Nekategorizirano

Dan otvorenih vrata Društvenog centra Dinarsko srce

Povodom proslave sv. Mihovila u Kijevu, u srijedu 29. rujna 2021., održava se  Dan otvorenih vrata društvenog centra Dinarsko srce, navodi u priopćenju Kulturno-umjetničko društvo Dinara.

Danom otvorenih vrata obilježava se godinu dana provedbe aktivnosti u društvenom centru Dinarsko srce. Cilj je mještane i posjetitelje upoznati s radionicama i programima koji se održavaju u centru i pozvati da sudjeluju u budućim aktivnostima.

U društvenom centru Dinarsko srce u Kijevu već godinu dana održavaju se različite aktivnosti namijenjene stanovnicima Kijeva i okolice i prilagođene svim uzrastima. Od rujna prošle godine razvijena su ukupno četiri programa – Tradicijska kultura kijevskog kraja, Poduzetništvo i ruralni razvoj, Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva  te program Dinara.

U srijedu, 29. rujna 2021. od 12:00 – 15:00 sati vrata društvenog centra bit će otvorena za sve zainteresirane koji će moći razgledati obnovljeni prostor centra, upoznati se s programom centra i projektnim timom, saznati novi raspored za listopad i sudjelovati u prigodnoj zakusci.

Projekt Društveni centar “Dinarsko srce” sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ a provodi ga Kulturno-umjetničko društvo Dinara iz Kijeva u partnerstvu s Općinom Kijevo i udrugom GTF-Inicijativa za održivi rast iz Zagreba.