Hrvatska, Nekategorizirano

Društveni centar Dinarsko srce najavio brojne radionice i edukacije u Kijevu

Zahvaljujući projektu “Društveni centar Dinarsko srce”, od rujna prošle godine, stanovnici općine Kijevo imaju razloga za veselje. Svakog vikenda nude im se aktivnosti iz različitih područja tradicijske kulture namijenjene svim uzrastima ali i edukacije iz poduzetništva i ruralnog razvoja za sve one koji žele zaplivati poduzetničkim vodama.

Iz KUD-a Dinara, koji je nositelj ovog Europskog projekta, objavili su raspored aktivnosti za travanj.

Za četvrtak, 07.04. najavljena je online radionica Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva koja za cilj ima edukaciju i razvoj udruga na području Kijeva kako bi općina u budućnosti imala što više ovakvih projekata.

U subotu 10. travnja održava se radionica Poduzetništvo i ruralni razvoj u jutarnjem terminu dok je poslijepodne rezervirano za radionice tkanja i tradicijske kuhinje. Narednu subotu, 17. travnja Kijevljani će se moći okušati u tradicijskim obrtima i zanatima i radionici pripreme tradicijskih jela. Zadnja subota u mjesecu također je rezervirana za tradicijske obrte. Mjesec završava još jednom radionicom na kojoj će svi prisutni moći poslušati informacije o Programu ruralnog razvoja RH, otvorenim natječajima, natječajima u najavi i postupku otvaranja poslovnog subjekta općenito. (Izvor: KUD Dinara)

………………………………………………….

Projekt je odobren za sufinanciranje na pozivu na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.