Aktivizam, Nekategorizirano

Objavljen raspored aktivnosti u Društvenom centru „Dinarsko srce“ za veljaču

Od rujna 2020. godine, u Društvenom centru „Dinarsko srce“ u Kijevu održavaju se razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Kijeva i okolice te su prilagođene svim uzrastima.

Tako i u mjesecu veljači donosimo bogat program aktivnosti koji počinje već u petak, 4. veljače 2022., radionicama suhozida u 15:00 sati. Korisnici će također imati priliku sudjelovati vikendom na radionicama planinarenja, glazbe, plesa i tkanja, a kroz cijeli mjesec će se provoditi radionice Ekonomskog osnaživanja žena, navodi GTF-Inicijativa za održivi rast, partner na projektu.

U Društvenom centru provodi se i program Dinara usmjeren na edukaciju i razvijanje svijesti o važnosti zaštite prirode, organiziranje aktivnosti kao što su promocije tematskih knjiga, izložbe fotografija, planinarski izleti, branje i obrada ljekovitog bilja i slično.

Sve aktivnosti provode se u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. S obzirom na ograničen broj sudionika na radionici zbog poštivanja epidemiološke situacije obvezna je prethodna najava putem Facebooka ili na e-adresu: kud.dinara.kijevo@gmail.com.

Projekt Društveni centar „Dinarsko srce“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna RH (15%) u okviru poziva “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.