Hrvatska, Nekategorizirano

Društvo Kajkaviana poziva na prvu javnu tribinu i radionicu u okviru projekta Stub-kultura

Društvo Kajkaviana iz Donje Stubice poziva na prvu javnu tribinu u sklopu projekta Stub-kultura koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi Kajkaviana – društvo za prikupljanje, čuvanje i promicanje hrvatske kajkavske baštine zajedno s partnerima: Gradom Donja Stubica, Multimedijalnim centrom Stub-klub te Udrugom profesor Baltazar.

Na tribini će biti predstavljen projekt Stub-kultura i projektom planirane aktivnosti, kao i participativno upravljanje u kulturi te natječaj za prijavu programa u kulturi za društveni centar.

Tribina će se održati u četvrtak 17. rujna 2020. u 17:00 sati u Domu kulture Donja Stubica, Golubovečka 5.

Nakon tribine, u 18:00 sati, uslijedit će se prvi dio radionice Participativno upravljanje u kulturi, a drugi dio radionice održat će se u petak 18. rujna 2020. u 15:00 sati, također, u Domu kulture u Donjoj Stubici.

Voditeljica i moderatorica tribine i radionica: Ivana Nikolić Popović.

Projekt Stub-kultura ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.

 

Više o projektu pročitajte ovdje.