Aktualno, Nekategorizirano

Radionica: Razvoj socijalnog poslovnog modela

U četvrtak 15. travnja 2021. u 17 sati u sklopu projekta Stub-kultura održat će se radionica s temom Razvoj socijalnog poslovnog modela. Radionica će se održati online na Zoom platformi na sljedećoj poveznici:

PRIJAVA NA RADINICU 

Današnje društvo više nego ikada treba da svaki pojedinac djeluje u smjeru osvještavanja problema jer smo ih izgleda nagomilali i previše. Nove tvrtke kao i novi pristupi brendingu (duhovni brending) na prvo mjesto stavljaju rješavanje i angažman oko problema s kojima se suvremeno društvo bori. Umjetnost i umjetnici su uvijek imali osjećaj za društvo, društvena kretanja i bili svojevrsni svjedoci vremena, pa nije čudno da se upravo taj segment društva u ovako kritičnom razdoblju najviše razvija i najviše se oslanjamo na njega. Stoga su neka od ključnih pitanja koja si moramo postaviti: Kako ono što radimo može utjecati na društvo, pojedinca, susjeda? Jeste li svjesni društva oko sebe? Zašto je važno ono što radimo?.. I još mnoga koja ćemo si postaviti na ovoj radionici – navodi se u pozivu na radionicu.

Radionicu će voditi Ivana Nikolić Popović, mag. art., predsjednica Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija, autorica Projekta Ilica: Q’ART jednog od najznačajnih projekata participativnog upravljanja u kulturi u Hrvatskoj, predavačica na kolegiju Kreativni laboratorij pri Akademiji likovnih umjetnosti, predsjednica udruge MRAK (mreža za razvoj kreativnosti), ekspert za duhovni brending, dizajnerica i slikarica

Kako bismo Vam pravovremeno mogli poslati materijale za radionicu, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na stubkultura@gmail.com ili telefonom na 049 286 463 – ističe se u pozivu.

………………………………………..

Društvo Kajkaviana iz Donje Stubice nositelj je projekta Stub-kultura koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi s partnerima: Gradom Donja Stubica, Multimedijalnim centrom Stub-klub te Udrugom profesor Baltazar.

Projekt Stub-kultura ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”.