Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Dvodnevna online radionica: Alati za kvalitetnu pripremu projekata

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu dvodnevnu online radionicu: “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici; Alati za kvalitetnu pripremu projekata” koju će 22. i 23. svibnja 2023. u vremenu od 9 do 12 sati održati DKolektiv – organizacija za društveni razvoj iz Osijeka (PRIJAVA).

Radionica će osigurati bolje razumijevanje metodologije projektnog ciklusa kroz upoznavanje faza projektnog ciklusa: kako kvalitetno provesti analizu okruženja i procjenu potreba, kako definirati što i kako želimo ostvariti (ciljevi, aktivnosti, rezultati), na koji način izraditi budžet u skladu sa smjernicama zadanog natječaja – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.