Aktualno, Nekategorizirano

Edukacija za Web programera ili Voditelja ICT projekata

Zanimanja sadašnjosti
Zanimanja sadašnjosti

Moja ICT karijera je projekt financiran sredstvima Europske unije, a donosi priliku za novo zanimanje, Web programer ili Voditelj ICT projekata.

Programi će se održavati kroz redovnu nastavu koju će upotpuniti sustav učenja na daljinu (e-learning), putem kojega će polaznici raditi samostalno i uz mentorstvo predavača.

Polaznici će ipak morati zadovoljiti određene uvjete.

Tako se na program usavršavanja za poslove Voditelja/ice ICT projekata može upisati polaznik koji ima višu stručnu spremu računalnog ili informatičkog usmjerenja ili pak višu stručnu spremu elektrotehničkog, energetskog, telekomunikacijskog, strojarskog ili grafičkog usmjerenja.

U program usavršavanja za poslove programera Web aplikacija može se upisati polaznik koji ima završenu odgovarajuću srednju školu računalnog, tehničkog, telekomunikacijskog ili grafičkog usmjerenja, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera.

Edukacija je besplatna, a provest će se za dvije pilot skupine od 15 polaznika na svakom programu. Održat će se u prostoru POU Obris u Osijeku, Vrt Jagode Truhelke 3. Trajanje oba programa je 150 sati.

Projekt započinje u rujnu, a provode ga Pučko otvoreno učilište Obris iz Požege i osječka informatička tvrtka Gauss Development s ciljem stvaranja konkurentnog program obrazovanja prema potrebama ICT tvrtki.

Svoje prijave (CV i motivacijsko pismo) možete slati na mail adresu mojaictkarijera@gmail.com.

Novosti možete pratiti na FB stranici Moja ICT karijera.