Aktualno, Nekategorizirano

Filmski Labirint u Knjižnici Medveščak

Udruga Bacači sjenki i Knjižnica Medveščak pozivaju vas na Filmski Labirint u Medveščaku!

Zajedničko gledanje filma „Što je muškarac bez brkova” i edukativna radionica u okviru projekta Filmski Labirint održat će se 23. svibnja 2023. od 17 do 20 sati u Knjižnici Medveščak. Radionica će biti hibridna (uživo i preko platforme Zoom), a vodit će je profesionalni filmski stručnjaci dramaturg i režiser Veno Mušinović te montažer i snimatelj Karlo Vorih.

Filmski Labirint projekt je Bacača sjenki medijskog, filmskog, informatičkog i informacijskog opismenjavanja odraslih osoba starijih od 54 godine. Suradnja je ostvarena u okviru projekta 65 plus Knjižnica grada Zagreba. Projekt 65 plus sufinanciran je sredstvima Grada Zagreba dok je Filmski Labirint sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Pridružite nam se na gledanju filma, interaktivnim raspravama, poboljšajte vještine kritičkog mišljenja te filmske i medijske pismenosti, uključite se u poticajne rasprave i širite svoje kulturno razumijevanje.

Na radionici je osigurano osvježenje.

Projekcija hrvatskog filma otvorena je za javnost, dok su edukativne radionice predviđene za sudionike na projektu (55+) te će se za potrebe projekta bilježiti osobni podaci sudionika.

Prijaviti se možete uživo u knjižnici Medveščak i na ovoj poveznici.

Izvor: https://bit.ly/42ZRO6J