Aktualno, Nekategorizirano

Filozofski vikend u Obrovcu, od 15. do 18. srpnja

Sudionici filozofskog vikenda moći će u miru i opuštenoj atmosferi sudjelovati u različitim aktivnostima
Sudionici filozofskog vikenda moći će u miru i opuštenoj atmosferi sudjelovati u različitim aktivnostima

Udruga Mala filozofija iz Zadra poziva na drugi po redu filozofski vikend.

Ovaj uvodni trening u različite metode filozofske prakse održat će se od 15. do 18. srpnja u Obrovcu.

– U idealnom okruženju, sudionici filozofskog vikenda moći će u miru i opuštenoj atmosferi sudjelovati u različitim aktivnostima – od radionica, preko filozofskog savjetovanja, diskusija, sportskih aktivnosti, sve do potpuno novih pristupa filozofskoj praksi koje smo prethodnih godina razvijali i promovirali u Hrvatskoj – poručuju u udruzi.

Ovaj događaj namijenjen je filozofima, nastavnicima i profesorima filozofije i drugih srodnih predmeta, kao i svima koji nemaju formalno obrazovanje u filozofiji, ali ih zanimaju filozofske metode koje mogu koristiti na poslu ili u rješavanju osobnih problema.

Filozofska praksa je inače grana suvremene filozofije koja je otvorena svima, a njome se podjednako na zapadu i istoku bave arhitekti, liječnici, odvjetnici, inženjeri, ekonomisti, menadžeri, direktori, policajci, učenici, umirovljenici te su svi dobro došli sudjelovati u filozofskom vikendu.

Kotizacija za sudjelovanje na filozofskom vikendu, u što su uračunate cijene radionica i ostalih aktivnosti filozofskog vikenda te smještaj u Srednjoj školi Obrovac i obroci za sve dane trajanja filozofskog vikenda iznosi 600 kuna po osobi. U cijenu kotizacije uračunata je i diploma o sudjelovanju koju će sudionici dobiti po završetku programa.

Prijave ili upiti za filozofski vikend primaju se na mail adrese mala.filozofija@gmail.com ili na zorankojcic@gmail.com.