Aktivizam, Nekategorizirano

Forma Factory poziva na na izlet na Sljeme

Bijeg u prirodu najbolji je način za nositi se s visokim temperaturama! Zato nam se pridružite ovu nedjelju i otpješačite popularnom stazom do Kraljičinog zdenca – poziva Društva sportske rekreacije Forma Factory.
Sastanak je u 9 sati kod restorana Šestinski Lagvić (prilaz Kraljičinom zdencu) – navodi se u pozivu DSR Forma Factory.

Za sve detalje, slobodno se javite Ruth na broj 099/413-6036.

Prijaviti se možete putem e-poruke: info@fitness-forma.com, a u poruci navedite naziv i datum aktivnosti (u ovom slučaju izleta) na koju se prijavljujete.
Izlet se održava u sklopu projekta Budi u Formi koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost DSR Forma Factory.

Društva sportske rekreacije Fitness Forma u partnerstvu sa Društvo športske rekreacije „Dvorana“ u okviru projekta „U dobroj FORMI – ciljano jačanje kapaciteta organizacije za provedbu kvalitetnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje“ u 18-mjesečnom razdoblju za Zagrepčane provodi brojne sportske aktivnosti, inicijative i akcije.

Projekt „U dobroj FORMI – ciljano jačanje kapaciteta organizacije za provedbu kvalitetnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu pročitajte ovdje.