Aktualno, Nekategorizirano

Humanitarna organizacija Marijini obroci pokrenula kampanju “Majci za ljubav”

Humanitarna organizacija Marijini obroci, koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja za gladnu djecu, pokrenula je kampanju “Majci za ljubav” povodom Majčina dana u Hrvatskoj.

Sudjelovanje u kampanji odličan je način za pokazati našim majkama koliko nam znače, a pritom osigurati i dnevne obroke djeci koja trebaju našu pomoć, poručuju iz udruge i navode kako svi zainteresirani svoju darovnu čestitku mogu naći na web stranici Marijinih obroka – https://www.marysmeals.hr/majci

“U ime vaše majke darujte bolju budućnost gladnoj djeci te joj pošaljite zaprimljenu darovnu čestitku kao vaš znak pažnje povodom Majčina dana. Mnogi od nas u ovoj su situaciji odvojeni od svojih majki. Kampanja Marijinih obroka savršen je način da joj zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomognete doprijeti do još više gladne djece u najsiromašnijim zemljama svijeta”, poručuju iz Marijinih obroka.

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja, pa i Hrvatskoj, obilježava druge nedjelje u svibnju, ove godine u nedjelju, 10. svibnja.

Marijini obroci hrane više od 1.6 milijuna gladne djece svakog školskog dana na četiri kontinenta, u zemljama poput Malavija, Liberije, Kenije, Sirije, Zambije, Haitija, Ugande, Južnog Sudana, Tajlanda i Indije. Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune, navode iz udruge.(Hina)