Aktualno, Nekategorizirano

Književnost u Lazaretima: Razgovor s Autorom – Nada Topić

Petak 23. listopada rezervirajte za još jednu jesensku književnu večer u sklopu ciklusa Književnosti u Lazaretima. Razgovor s Autorom. Ovaj put u goste nam stiže Nada Topić, književnica i knjižničarka iz Solina koja piše poeziju i kratku prozu, navodi se u najavi ARL.

Autorica je pet zbirki pjesama (Svetac u trajektnoj luci, Meteorologija tijela, Bezbroj i druge jednine, Otac i Sestra), dvije zbirke lirske proze (Male stvari, Stope u snijegu), slikovnice (Kako se rodila roda) i više znanstvenih radova.

Voditeljica književnog dijela programa u Art radionici Lazareti, Staša Aras s Nadom Topić razgovarati će o zbirkama pjesama iz obiteljskog ciklusa Otac i Sestra, lirskoj prozi Stope u snijegu te o drugim zanimljivim temama vezanim za književnosti, umjetnost, pisanje,čitanje, knjižničarstvo, izdavaštvo itd.

Početak programa je u 19 sati.

Prostor ARL (lađa X) je organiziran u skladu s općim higijenskim mjerama i mjerama fizičkog distanciranja po preporukama HZJZ, posjetiteljima je obvezno nošenje zaštitne maske za lice tijekom boravka u zatvorenom prostoru.

Programske aktivnosti ARL podržavaju Grad Dubrovnik, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Zaklada Kultura Nova.