Aktivizam, Nekategorizirano

Konferencija „Nova perspektiva za beskućništvo“

Hrvatska mreža za beskućnike poziva na konferenciju “Beskućništvo u Republici Hrvatskoj-stanje i perspektiva“ koja će se održati 15. rujna 2023. u Zagrebu, Zagrebačka nadbiskupija.
Konferencija se organizira u suradnji s Hrvatskom udrugom socijalnih radnika i drugim partnerskim organizacijama na projektu „Nova perspektiva za beskućništvo“.

Na konferenciju se možete prijaviti registracijom na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/…/1iWW4…/edit ili na e-mail: karla.sneperger@hmb.hr (navesti: ime i prezime, organizaciju iz koje dolazite, kontakt).

Konferencija je prijavljena za bodovanje Hrvatskoj komori socijalnih radnika.

Program možete vidjeti na: https://drive.google.com/…/1lEsGff_pOukC…/view…

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Projekt „Nova perspektiva za beskućništvo“ ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada – Komponenta 1.

Ukupna vrijednost projekta je 3.592.999,27 HRK i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 85% te iz Državnog proračuna RH u iznosu od 15%. Projekt traje 36 mjeseci odnosno do 28.listopada 2023. godine.