Aktualno, Nekategorizirano

Krizne intervencije u obitelji

Prevencija izdvajanja djece i mladih iz obitelji
Prevencija izdvajanja djece i mladih iz obitelji

U organizaciji udruge Iskra CES održat će se stručno predavanje „Krizne intervencije u obitelji“, u četvrtak, 20. listopada u 12 sati u uredu Iskre, Rimski put 31, Sesvete (zgrada Instrumentarie – prizemlje).

Predavanje će održati Nebojša Buđanovac, soc. pedagog i psihoterapeut s dugogodišnjim stručnim iskustvom rada s obiteljima, a posebice mladima s rizičnim ponašanjima.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, stručnoj javnosti i svima koji se žele informirati o tome kako prepoznati krizu, te kako na vrijeme rješavati poteškoće i obiteljske probleme te na taj način prevenirati izdvajanje djece i mladih iz obitelji.

Predavanje je dio projekta „Roditeljstvo u ogledalu“ kojeg financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Ulaz je slobodan, a najava dolaska obavezna.

Dolazak možete prijaviti na e-mail: info@iskra-ces.hr ili na broj mobitela 098/322-289 najkasnije do utorka 18. listopada, do 10 sati.

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a redoslijed prijava bit će kriterij prihvaćanja prijave.

Projekt se provodi od listopada 2014. godine, a glavni mu je cilj jačanje roditeljskih kompetencija za kvalitetan odgoj djece i stvaranje stabilnog, sigurnog i poticajnog okruženja potrebnog za zdrav i skladan razvoj djece u obitelji.