Aktualno, Nekategorizirano

Lega, di si sutra? U Sakuntala parku!

U povodu Europskog tjedna mladih, Udruga za rad s mladima Breza u suradnji s Osječko-baranjskom županijom i Gradom Osijekom te uz podršku Mreže mladih Hrvatske, Iskre waldorfske inicijative i Volonterskog centra Osijek, u petak (5. svibnja) od 11 do 13 sati u Sakuntala parku u središtu grada Osijeka, organizira inicijativu mladih pod nazivom „Lega, di si sutra?“.

Inicijativa zamišljena kao interaktivno događanje s fokusom na mogućnosti u društvu mladih osoba te njihov odabir zaposlenja, bit će ujedno i prilika za strukturirani dijalog mladih s predstavnicima lokalnih vlasti Grada i Županije.

– Cijelo će se događanje pratiti putem Facebook-a što će ujedno biti i prilika mladima u dobi od 15 do 25 godina za sudjelovanje u foto natječaju za najbolju fotografiju i poruku iz parka. Uz pomoć sponzora osigurali smo nekoliko vrlo vrijednih i zanimljivih nagrada – kažu u udruzi Breza.

U slučaju kiše umjesto u Sakuntala parku događanje će biti u kinu Europa (prekoputa Sakuntala parka, crvena zgrada).

Satnica strukturiranoga dijaloga predstavnika lokalnih vlasti (potvrđen dolazak župana Vladimira Šišljagića i dogradonačelnika Denisa Ambruša) s mladima neće se mijenjati i održavat će se u vremenu od 12.30 do 13 sati.

Više o inicijativi kao i pravilima sudjelovanja u foto natječaju možete naći na FB-u Udruga Breza te pratiti putem
#LegaDiSiSutra?