Aktualno, Nekategorizirano

Marš za prava životinja

zivotinje_crMjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu. Povorku organiziraju Prijatelji životinja i Udruga pobjede.

– Na Maršu za životinje dobrodošli ste svi vi kojima je stalo do životinja i koji želite dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima… Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima/ama i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Na Trgu Kralja Tomislava bit će dostupni različiti transparenti. Organizatorima/cama je važno da transparenti odražavaju vrijednosti koje ovim maršem zastupaju, pa mole sve one koji žele sami/e donijeti transparent da se jave s prijedlogom teksta na e-mail prijatelji.zivotinja@inet.hr. Poslije Marša druženje se nastavlja u The Beertija (Pavla Hatza 16) gdje će vas čekati i nešto za prigristi – ističu organizatori.

Više informacija o maršu možete pronaći OVDJE.