Hrvatska, Nekategorizirano

Možda želite čuti kako se jedan stranac volonter snašao u Hrvatskoj?

Zanima li vas volontiranje u inozemstvu? Ili želite saznati nešto više o mogućnostima volontiranja u Hrvatskoj u Udruzi Biom? Možda želite čuti kako se jedan stranac snašao u Hrvatskoj?

U utorak, 24.3. u 18:30 u Centru za mlade grada Zagreba, Biomov volonter Europskih snaga solidarnosti James Jackson će podijeliti svoja iskustva s vama.

James je Englez, strastveni zaljubljenik u prirodu. Posljednjih 12 mjeseci otkriva ljepote Hrvatske i brusi svoje znanje i vještine očuvanja prirode uz Biomov tim stručnjaka.

On živi u Zagrebu i pomaže u raznolikim aktivnostima – od promatranja ptica na terenu preko restauracije ugroženih livadnih staništa na Učki do koordinacije volonterskih akcija iz ureda.

Njegov volonterski projekt, Spread Your Wings, financiran je iz programa Europskih snaga solidarnosti kroz koji Europska Unija promovira volonterske programe za mlade ljude iz cijele Europe. Troškovi tih programa su pokriveni odnosno financirani iz samog projekta.

James će prezentirati svoj projekt, ispričat će o ESC programu i kako se vi možete priključiti; kao i koje su najveće razlike između britanske i hrvatske kulture.
Prezentacija će biti na engleskom jeziku.

James će donijeti neka tradicionalna britanska jela za degustaciju nakon prezentacije.

PRIJAVA

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera. Projekt Centar za mlade grada Zagreba sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.