Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Na stranici esf.platforma otvorene prijave na radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama”

Na internestkoj stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas su otvorene prijave na online radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama” koja će biti održana 8. rujna 2020. od 10 do 12 sati.

Radionicu će održati Volonterski centar Osijek.

Radionica će biti održana na platformi BLUEJEANS.

Provoditelj radionice unaprijed će sve prijavljene sudionike obavijestiti o načinu priključivanja na radionicu i pružiti detaljne upute vezane uz tehnička pitanja.

Prijava na online radionicu: 08.09.2020. 10:00h – 08.09.2020. 12:00h

Edukacija obuhvaća sljedeće teme: odgovorno građanstvo; razvoj zajednice i društvena promjena; odnosi s javnošću; definicija zagovaranja i koraci u zagovaranju; alati i metode zagovaranja; društveni marketing; primjena različitih kanala komunikacije u zajednici.

Radionica je namijenjena udrugama i svim drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a organizira se u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama.