Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli učinkovitog unutarnjeg ustrojstva upravljanja i djelovanja organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva danas je na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila mogućnost prijave na online radionicu Modeli učinkovitog unutarnjeg ustrojstva upravljanja i djelovanja organizacija civilnoga društva, koju će 10. studenoga od 10 do 12 sati održati udruga Mi iz Splita.

PRIJAVA:
ONLINE RADIONICA UDRUGE MI-SPLIT, 10.11.2020. – Modeli učinkovitog unutarnjeg ustrojstva upravljanja i djelovanja organizacija civilnoga društva

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s organizacijskom strukturom organizacije, predstavljanje modela organiziranja dokumentacije i komunikacije, predstavljanje metode evidentiranja i organiziranja financijskih i administrativnih podataka, predstavljanje modela upravljanja i rukovođenja organizacijom. Izvoditelj radionice sudionicima će izravno poslati poveznicu za radionicu – navodi se u najavi.
Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene je svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.