Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva koju će u srijedu, 7. travnja 2021. održati Udruga MI, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Poveznica za prijavu:
ONLINE RADIONICA UDRUGE MI-SPLIT, 7.4.2021. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva

Prijave otvorene do 2.4. u 11:00.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s osnovama različitih načina financiranja; fundraisinga, crowdfundinga, provođenja humanitarnih akcija, samofinanciranja, društvenog poduzetništva te s ulogom društvenih mreža i marketinga OCD-a.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.