Hrvatska, Inicijative, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada poziva na besplatne radionice izobrazbe o prijavi na pozive Europskog socijalnog fonda

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama nastavlja tijekom listopada i studenoga 2019. godine s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama.

Cilj je ovih radionica upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda.

Pozivamo zainteresirane udruge i druge potencijalno zainteresirane pojedince i organizacije da se prijave za sudjelovanje na besplatnim radionicama.

Teme radionica, datumi i mjesto održavanja te prijavni obrasci za sudjelovanje bit će objavljivani na stranici: https://www.financijskepodrske.hr/home/events.

Sljedeće su tri radionice na koje je otvorena prijava:
ZAGREB, 15.10. – Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora
SPLIT, 15.10. – Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici
OSIJEK, 15.10. – Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva

Popis svih radionica u listopadu i studenom 2019 dostupan je na linku ispod.

Raspored radionica regionalnih suradnih organizacija 2019