Hrvatska, Nekategorizirano

Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik poziva na radionice kreativnog pisanja

Tim projekta PUTUJUĆA KNJIGA BIJELOG LOPOČA s veseljem Vas poziva da nam se pridružite na susretima s hrvatskim glumcima i glumicama, navodi u pozivu Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik.

Prva u nizu radionica kreativnog pisanja koja donosi susrete s poznatim osobama iz svijeta kulture održat će se: Društveni dom Poljana Lekenička 22. studenog u 18:00 sati.

Hrvatski glumci i pisci poticat će polaznike na razvijanje vlastitih kreativnih potencijala.

Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama i svim ciljnim skupinama projekta (osobama starijim od 54 godine, nezaposlenima i mlađima od 25 godina).

Polaznici će imati priliku družiti se sa sjajnim glumcima, u Poljanu Lekeničku dolaze: Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Matko Knešaurek, Mirna Medaković Stepinac i Zoran Pribičević.

Glumci će podijeliti svoje iskustvo glume i ulaska u svijet pisanja tekstova, pamćenja tekstova, ali i režiranja predstava i filmova.

Uz druženje i zabavu osigurali smo i malu zakusku za sve sudionike.

*Kako bismo znali osigurati dovoljan broj sjedećih mjesta, ali i hrane i pića, molimo Vas potvrdite svoj dolazak do petka, 18.11.2022. na broj telefona: 099 4588 385 ili na e-mail: dora.kozjak@petplus.hr – zaključuje se u pozivu.

…………………………………..

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “Putujuća knjiga bijelog lopoča” čiji je nositelj Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik, a partneri Općina Lekenik, Udruga PET PLUS i ALD Sisak / LDA Sisak. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija.

Program sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture i medija.