Aktivizam, Nekategorizirano

Nesvrstani Boutique Art Fair – natječaj za volontere

nesvrstani-lauba-sponzoriLauba je objavila natječaj za volontere za sudjelovanje u 2. izdanju umjetničkog sajma Nesvrstani. Prijave su otvorene do 13. svibnja 2019. Period volontiranja traje od 17. do 28. svibnja te je moguće odabrati termine volontiranja.

Jeste li zainteresirani za praktičnu stranu produkcije umjetničkog sajma i htjeli biste proširiti svoje znanje i iskustvo na području suvremene umjetnosti?

Kao volonter imat ćete priliku zaviriti iza kulisa ovogodišnjeg drugog po redu izdanja projekta Nesvrstani – Boutique Art Fair, koji će se održat od 23. do 26. svibnja u Laubi – kući za ljude i umjetnost.

Nesvrstani je umjetnički sajam koji nadilazi stadardni model art faira te pruža priliku za prezentaciju samostalnim umjetnicima i umjetničkim organizacijama, street art umjetnicima, kao i stručnu edukaciju na polju tržišta umjetnina.

Boutique Art Fair Nesvrstani bavi se pitanjem tržišta umjetnina te nastoji svojim sadržajem direktno pridonijeti većoj valorizaciji suvremenih umjetnika i stvaranju nove generacije kupaca umjetnina.

U popratnom programu održat će se panel diskusije, radionice i predavanja, a zabavni program, koji će se odvijati u dvorišnom prostoru Laube, uključuje live street art i glazbene nastupe. Uz sve to, na Nesvrstanima možete zaigrati ping-pong, društvenu igru, posjetiti zonu za djecu i mlade te uživati u gastro specijalitetima bistroa Lauba.

Tekst natječaja i informacije o prijavama pročitajte na:
http://nesvrstani.hr/hr/natjecaji/