Aktualno, Nekategorizirano

Nevidljiva Močvara: 8. državno prvenstvo u slam poeziji

Jeste li čuli za slam poeziju – poeziju koja bježi od dosadnih i sterilnih knjižnica i knjižara prema zadimljenim klubovima u stilu beatnika, hip-hopera i brojnih drugih umjetničkih otpadnika i marginalaca?
U nedjelju 3.7., s početkom od 21h, održat će se 8. državno prvenstvo u slam poeziji, na jednom mjestu okupit će se mnoštvo kvalitetnih pjesnik(inj)a i recitirati svoje stihove pred zainteresiranom publikom, a Nevidljiva Močvara pruža ti mogućnost da budeš dio tog događaja.

Pod vodstvom domaćina Marija Kovača možete doći u 20 h u Močvaru i upoznati slemer(ic)e koji/e će nastupiti te večeri, ali i legende domaće scene poput Zdenka Franjića i Franka Bušića – Barbe koji sudjeluju u organizaciji prvenstva. Zavirite u backstage da vidite kako se pjesnici pripremaju za nastup, kako žiri vijeća o ocjenama i općenito na koji način funkcionira jedna takva umjetnička večer! – navodi se u najavi Kluba Močvara.

Događaj se održava u sklopu projekta “Močvarna akademija” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.