Hrvatska, Nekategorizirano

Otvoren peti natječaj za besplatne usluge grafičkog dizajna za poduzetnike, OPG-ove, OCD

Udruga Prizma je nakon uspješno provedena četiri natječaja u okviru provedbe projekta Centar za održivi razvoj ruralnih sredina (UP.02.3.1.03.0011) otvorila i peti natječaj za besplatne usluge grafičkog dizajna za poduzetnike, OPG i organizacije civilnog društva iz ruralnih sredina Zadarske i Šibensko-kninske županije kako bi dala kreativni impuls razvoju ruralnih zajednica i povećala kvalitetu prezentiranja i vidljivost aktera ruralnih sredina.

Vođeni idejom da kreativni mladi aktivno doprinose razvoju zajednice otvorili su studio za dizajn i digitalni tisak Lapo Lapo kojim žele potaknuti društveno odgovorne prakse i omogućiti veću vidljivost obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, organizacija civilnog društva i poduzetnika iz ruralnih sredina. Ostvareni profit kroz obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti ulažu nazad u rad s mladima iz ruralnih sredina pružajući usluge, kulturne i društvene aktivnosti za mlade s manje mogućnosti.
Tijekom provedbe projekta koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te koji ima za cilj stvoriti preduvjete za održivi razvoj ruralnih sredina s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije i za obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti jačanjem kapaciteta udruge, otvoriti će ukupno šest natječaja za besplatne usluge grafičkog dizajna.

U okviru petog natječaja pružiti će usluge izrade vizualnog identiteta, grafičkog dizajna brošura i plakata, izrade mrežne stranice i izrade promotivnih materijala. Na svakom natječaju odabrati će po dva subjekta kojima će prema njihovom izboru biti pružena jedna od usluga ponuđenih natječajem.

Više informacija o natječaju i uvjetima prijave saznajte ovdje.
Natječaj je otvoren do 23. siječnja 2023. godine.
Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na telefon: +385 23 261 590 ili putem maila na: lapolapo@udrugaprizma.hr