Aktualno, Nekategorizirano

Otvorene prijave na novu online radionicu – Digitalne rožice 6!

Vijeće mladih Benčić nudi raznolike kulturno-umjetničke radionice za djecu od 6-14 godina. Radionice se temelje na istraživanju, praktičnom radu i igri te se odvijaju na autentičnim lokacijama u našem gradu i okolici.
Projekt Digitalne rožice okuplja nas oko časopisa Brickzine, ovaj puta oko tema alternativnih načina života i aktivnih zajednica. Ali da ne bude sve teorija, donosimo vam ovaj put i jedan DIY projekt.

Radionica će se održati online – na platformi Zoom. Djeci će za rad biti potreban:
prostor u domu u kojem će se najviše moći izolirati od buke.
mobitel za snimanje
laptop, računalo ili tablet na kojem će imati otvoren Zoom i tekstove za čitanje.
Pred nama je 6. i zadnja radionica audio digitalizacije!
Termin održavanja:
19. 2. – od 14 do 17h
20. 2. – od 10 do 13h

IZVOR I PRIJAVE: OTVORENE PRIJAVE// Digitalne rožice 6 – Vijeće Mladih Benčić (vijecemladihbencic.com)

…………………………………..

Digitalne rožice europski je projekt koji u fokus postavlja opću populaciju djece i mladih te djecu i mlade s teškoćama u razvoju. U suradnji s partnerskim udrugama (RUKE, Muzikopter) koje već dugi niz godina provode programske aktivnosti koje uključuju rad s djecom i mladima, nastoji se utjecati na niz pozitivnih promjena: kulturnu i umjetničku edukaciju, razvoj samostalnosti, poboljšanje slike o sebi te poboljšanje socio-emocionalnog kontakta, izgradnju interpersonalnih odnosa, osobni rast i razvoj kroz oslobađanje kreativnosti i individualnosti djece i mladih.

Projekt je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda temeljem 2. Odluke o financiranju na pozivu „Umjetnost i kultura online“.