Hrvatska, Nekategorizirano

Otvorenje završne izložbe “Sakupljač Dubrovnik” u Art radionici Lazareti

Pozivamo vas u četvrtak, 16. srpnja 2020. godine u Art radionicu Lazareti na otvorenje završne faze sakupljačke i kolektivne izložbe “Sakupljač Dubrovnik” s početkom u 20 sati, navodi u pozivu Art radionica Lazareti.

Na izložbi će biti izloženi svi već doneseni predmeti i njihove priče, a predstavit ćemo i radove umjetnika koji su boravili u sakupljačkoj rezidenciji: crteže Svena Klobučara, priču Staše Aras, radove u nastajanju Nives Sertić i Nataše Rajković i radove koji će biti realizirani do kraja “Sakupljača”: Vedrane Klepice, Šimuna Stankova, Ivane Đula.

Ovom prilikom pokušat ćemo okupiti sve ljude koji su sudjelovali u “Sakupljaču”, a kojima osobito hvala. Izložba “Sakupljač Dubrovnik” od 16. srpnja bit će otvorena svakog radnog dana od 16 do 21h; a moći će se posjetiti do 21. kolovoza.

Kumulativna i kolektivna sakupljačka izložba “Sakupljač Dubrovnik” realizira se u sklopu projekta “Mjesto zajednice – razvoj DKC Lazareti”. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda”.