Hrvatska, Nekategorizirano

U Pogonu Jedinstvo završna konferencija EU projekta ‘DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara’

Savez udruga Klubtura poziva na konferenciju povodom završetka projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara koji se provodi u sklopu poziva Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi, koja će se održati u srijedu 23. rujna 2020., Velika dvorana Pogona Jedinstvo, Trnjanska struga 34, Zagreb.

Pored predstavljanja rezultata projekta, u sklopu konferencije će se održati paneli o praksama sudioničkog upravljanja i civilno-javnog partnerstva u društveno-kulturnim centrima u Hrvatskoj i regiji.

Konferencija će se održati u prostoru zagrebačkog Pogona uz mogućnost sudjelovanja putem online platforme Zoom. Za sudionike u prostoru Pogona je obavezno nošenje zaštitine maske. Uvjeti za sudjelovanje u programu konferencije u prostoru Pogona bit će prilagođeni epidemiološkim mjerama, uz obavezu poštivanja fizičke udaljenosti i nošenja maski koje će biti osigurane za sve sudionike.

Konferencija se provodi u sklopu projekta DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda koji umrežava postojeće lokalne civilnodruštvene inicijative za uspostavu društveno-kulturnih centara na razini Hrvatske.

Prijave za sudjelovanje su obavezne i podnose se putem linka: https://forms.gle/yZren8pATAQ9Jtvt8
Rok za prijavu: nedjelja, 20. rujna

Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom – Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Više o projektu: https://clubture.org/dkchr

Facebook događaj