Hrvatska, Nekategorizirano

Pet razloga zašto posjetiti Sajam američkih sveučilišta

EducationUS_coverSutra, 10. travnja 2018. od 16 do 19 sati održat će se peti EducationUSA sajam visokog obrazovanja u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na sajmu će 14 visokih učilište predstaviti svoje studijske programe te bogatu ponudu stipendija. Prije početka sajma, za hrvatske srednjoškolce, studente i sve zainteresirane Pepperdine University održat će interaktivnu radionice o pisanju i pripremanju prijave za američka sveučilišta. Događanju će nazočiti i delegacija Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj.

EducationUSA sajam visokog obrazovanja jedinstven je događaj u Hrvatskoj na kojem se učenici i studenti mogu informirati o studijskim programima i stipendijama za studij u SAD-u izravno od predstavnika američkih visokih učilišta u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i mrežom EducationUSA kao dio međunarodne obrazovne turneje američkih sveučilišta koja će posjetiti 8 gradova Jugoistočne Europe.

Izdvajamo pet glavnih razloga zašto srednjoškolci i studenti trebaju posjetiti sajam, stoji u najavi Instituta za razvoj obrazovanja. Cjelokupan tekst dostupan je ovdje.