Hrvatska, Nekategorizirano

Počinje kamp PRONI-ja, Hedgehoga i Jozsef Attile – Pokretne slike umjetnosti i kulture

kamp-27-06-2018Od danas do subote u Osijek dolaze djevojke i mladići koji sudjeluju u projektu i koji će na 4-dnevnom kampu odabrati aktivnost

Kako ste već ranije na portalu Civilno društvo izvještavali, projekt pod nazivom „Pokretne slike umjetnosti i kulture“ kojeg u partnerstvu s Kulturno-umjetničkim društvom „Jozsef Attila“ iz Zmajevca i Udrugom za medijsko i multimedijalno kreativno tehničko, umjetničko i autorsko izražavanje “Hedgehog Perfections” iz Osijeka, provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, je počeo.

Projekt „Pokretne slike umjetnosti i kulture“ omogućit će mladima sudjelovanje u kreativnim ciklusima radionica primjenjenog dizajna, plesno-scenskih radionica te radionica multimedije i novinarstva, ali i ekonomskoj procjeni i osnaživanju.

A od danas, 27. lipnja, do subote 30. lipnja, u Osijek dolaze djevojke i mladići koji sudjeluju u projektu i koji će na 4-dnevnom kampu odabrati aktivnost kojom će podići razinu svojih znanja i buduće kompetencije.

Pred njima su multimedijalne radionice, igre, predavanja …među ostalim i Ivane Jurić, direktorice TZ OBŽ, zatim Nikole Fallera i brojnih drugih, a sve u namjeri odabira aktivnosti kojom će se baviti sljedećih mjeseci projekta. To mogu biti video, foto, ples, izrada suvenira …

Projekt su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.