Hrvatska, Nekategorizirano

Poziv na 9. Raspričavanje u Booksu

Želite osmisliti neku priču i pri tome se dobro zabaviti? Najbolje mjesto 9. Raspričavanje, koje će se održati u petak 18. listopada u 18 sati u Klubu Booksa. Raspričavanje će voditi književnica Ivana Bodrožić.

Malo nam je teško povjerovati da je već osam Raspričavanja iza nas i da će ovo biti deveto po redu, ujedno i predzadnje do završetka projekta “Koja je tvoja priča?” pa svakako iskoristite priliku i dođite! – stoji u objavi na portalu Booksa.

Ivana Bodrožić pripremit će tri pojma koja će trebati uklopiti u priču, a sigurni smo kako će i ovog puta sve priče biti zanimljive i bitno drugačije jedna od druge.
Ako možda još niste dosad čuli, Raspričavanje je naziv događanja u kojem male grupe od 3 do 5 osoba zajednički smišljaju priču na zadane pojmove i u zadanom vremenu. Pojma su tri, zadano vrijeme je 45 minuta, a pojmove zadaje i vrijeme mjeri voditeljica Raspričavanja Ivana Bodrožić.

Kad ona kaže „Vrijeme je isteklo!”, predstavnice ili predstavnici svake grupe ispričat će priču koju su osmislili svima ostalima i voditeljici, a ona će pak pitati pitanje, dva, tri… Najvažniji je cilj da vidimo kako se može stvarati s drugima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi i osvjedočiti se kako smo beskrajno domišljati!

Projekt Koja je tvoja priča? sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ako se želite uključiti u ovaj projekt i ako imate više od 55 godina, javite se na booksa[at]booksa.hr ili na 01/ 4616 124.

Projekt “Koja je tvoja priča?” provodi Udruga za promicanje kulture Kulturtreger, a odobren je za provedbu na pozivu za dodjelom bespovratnih sredstava Umjetnost i kultura 54+.
Projekt je namijenjen 54+ dobnoj skupini, pogotovo nezaposlenim i umirovljenim osobama, kojima omogućuje sudjelovanje na radionicama kreativnog pisanja, u čitateljsko0m klubu, pripovjednim događanjima i umjetničkim performansima iz područja književnosti. Aktivnostima pridonosi razvoju kreativnih vještina polaznika i doprinosu
kulturnom životu zajednice. (Booksa/CD)