Aktualno, Nekategorizirano

Poziv na radionicu fotografskog aktivizma

IMG_8919Ako imaš od 15 do 30 godina i zanima te fotografija, aktivno djelovanje i teme koje su važne mladima, udruga Zora te poziva da se priključiš radionici fotografije koja počinje 05. travnja 2019. – stoji u najavi udruge Zora koju prenosimo u cjelosti.

Kroz 4 radionice (05.04. (pet) 13:30 – 16:30 h, 10.04. (sri) 9:30 – 12:30 h, 03.05. (pet) 13:30 – 16:30 h i 09.05. (čet) 12:00 – 15:00) uz mentora prof. Ivana Čondora upoznati ćeš se s osnovama fotografije, tehnikom, rezolucijom te kako promišljati fotografski. U praktičnom dijelu radionica naučiti ćeš kako fotografijom pokazati koje su potrebe mladih u Međimurskoj županiji, a tvoja najbolja fotografija aktivnog djelovanja mladih biti će izložena na izložbama u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću.
Sjajno, zar ne?
Radionice se održavaju u multimedijalnoj dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta (Ulica Dr. Ivana Novaka 38) i obavezno je sudjelovati na sva 4 termina.
Od tebe se očekuje aktivno sudjelovanje, a udruga Zora je osigurala da radionica za tebe bude besplatna, potvrdu o sudjelovanju te „alat“ – USB i priručnik o fotografiji (plaćen je i putni trošak).

Prijavi se putem OVE PRIJAVNICE do 01.04.2019. i ubrzo će ti se javiti.

Ukoliko si učenik/ca, javi se svojoj pedagoginji u školi i upitaj je za sudjelovanje na radionici.

Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.
Radionice se provode u sklopu projekta „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ kojem je cilj aktivno djelovati na potrebe mladih u Međimurskoj županiji kroz stvaranje preduvjeta za kvalitetne aktivnosti za mlade, obučiti mlade o osnovnim kompetencijama potrebnima za aktivno sudjelovanje u društvu i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u zajednici. Projekt provodi Udruga Zora s partnerima: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Udruga mladih Efekt. (udrugazora)