Aktualno, Nekategorizirano

Predavanje o volontiranju kroz Europske snage solidarnosti

Jesi li ikada razmišljao/la o životu u inozemstvu, a ne znaš od kuda krenuti ? ESC volontiranje je baš prava prilika za tebe.
ESC (European Solidarity Corps) je nova inicijativa Europske unije za mlade osobe između 18 i 30 godina koja nudi priliku volontiranja ili rada na projektima u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Idealna je prilika za stvaranje kontakta s različitim kulturama, za unaprjeđenje vještina i sposobnosti korisnih za osobni, ali i profesionalni razvoj.

Trajanje volontiranja može biti od 2 do 12 mjeseci i u potpunosti je financirano sredstvima Europske unije tako da se ne moraš brinuti oko troškova prijevoza, smještaja i hrane.

Uz osnovne informacije o tome kako se pridružiti Europskim snagama solidarnosti i pronaći priliku baš za tebe, izvoditeljica Irina Suša će održati i kratku prezentaciju o svome iskustvu kratkoročnog volontiranja u sklopu udruge Outward Bound Croatia (https://www.outwardboundcroatia.com/en/) te odgovoriti na sva pitanja koja bi te mogla zanimati.

Ukoliko te ovo zainteresiralo i želiš saznati više pridruži se predavanju u Centru za mlade Zagreb 3.10. u 19 h.
Vidimo se!

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/wVKRz9E7U9hHBDXB9
Rok je do 1.10. u podne.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a Outward Bound Hrvatska je pridruženi član. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.