Aktualno, Nekategorizirano

Radionica za roditelje i stručnjake: kako olakšati ograničenja u kretanju djece s invaliditetom i teškoćama

feldenkais_kinderInstruktorica Nancy Aberle sedmi put u Zagrebu vodi seminar za roditelje djece s teškoćama i invaliditetom i stručnjake. Držat će pouku o tehnikama i načelima metoda Moshea Feldenkraisa i Anat Baniel i njihovoj primjeni u radu s djecom, stoji u najavi udruge Priroda kretanja.

Subota i nedjelja, 26. i 27. svibanj 2018. – seminarski dio
Ponedjeljak i utorak, 28. i 29. svibanj 2018. – klinički dio – besplatne individualne lekcije funkcionalne integracije za djecu s teškoćama i invaliditetom
Instruktorica: Nancy Aberle (Švicarska), certificirana praktičarka Feldenkrais i Anat Baniel metoda, specijalizirana za rad s djecom.

Na radionicu pozivamo roditelje djece s teškoćama i invaliditetom, roditelje koji žele poboljšati motorički i spoznajni razvoj svoje djece, stručnjake koji rade s djecom (fizioterapeute, radne terapeute, logopede, rehabilitatore, kineziologe, pedagoge, liječnike i voditelje rekreacijskih i body work aktivnosti) i sve zainteresirane koji žele naučiti kako bolje koristiti svoje tijelo i olakšati poteškoće i ograničenja u kretanju.

Lekcije su za djecu s teškoćama besplatne, a svi polaznici mogu od praktičara dobiti odgovore na pitanja u vezi sa specifičnim problemima.

Više o seminaru možete naći ovdje.