Aktualno, Nekategorizirano

Riječki studenti nastavljaju s humanitarnim akcijama za Ukrajinu: uskoro buvljak i koncert

Foto: udruga Dobro dobrim / FB

Studentice Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Udrugom studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci pripremaju nastavak humanitarne akcije za prikupljanje donacija za potrebite u Ukrajini, te nas 23. i 24. travnja od 11:00 do 17:00 sati očekuje Humanitarni buvljak koji će se održati u prostorima Exportdrva na galeriji, Grobnička, Riva. Kroz humanitarni buvljak svi posjetitelji moći će si udomiti odjevne komade, knjige, printove umjetničkih radova studenata i drugo.

Uz buvljak očekuje nas i Humanitarni koncert koji će se održati u subotu 23.4., OKC Palach od 20:00 do 22:00, Kružna ulica 8, gdje će nam bend Restless Sea iz Labina svirati u humanitarne svrhe.

Sve prikupljene donacije kroz humanitarni buvljak i koncert bit će uplaćene udruzi DOBRO DOBRIM, koja potom s prikupljenim sredstvima nabavlja lijekove, hranu i ostale potrepštine za potrebite u Ukrajini po daljnjim uputama koje određuje Veleposlanstvo Ukrajine u RH.

Sve prikupljene donacije kroz humanitarni buvljak i koncert bit će uplaćene udruzi Dobro dobrim, koja potom s prikupljenim sredstvima nabavlja lijekove, hranu i ostale potrepštine za potrebite u Ukrajini po daljnjim uputama koje određuje Veleposlanstvo Ukrajine u RH.