Aktualno, Nekategorizirano

Saznajte koji su natječaji raspoloživi udrugama u 2020. godini na edukaciji u Labinu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u četvrtak,  23. siječnja 2020. godine s početkom u 12 sati u Labinu (Rudarska ul.1a) održat će edukaciju namijenjenu udrugama s ciljem informiranja o nadolazećim natječajima u 2020. godini.

S novom 2020. godinom, otvaraju se i nove mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova namijenjeni h udrugama. Europski fondovi izvrsna su prilika koju treba iskoristiti kako bi se ojačao rad udruga kroz kvalitetne projekte koje će zadovoljiti potrebe ciljanih skupina. Europski fondovi pružaju mogućnost sufinanciranja plaća djelatnika, nabavu opreme potrebne za kvalitetan rad udruge i provedbu aktivnosti, stoji u najavi Zaklade.

Pozivaju se sve udruge da se pridruže edukaciji te svoju prijavu izvrše putem Google obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/VctHnYtTB9BtmFi67

Edukacija se održava u sklopu projekta SOS (socijaliziraj, osvijesti, samozaposli), koji Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva provodi s Gradom Pula – Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt SOS traje od 18.05.2018. – 18.05.2020., nositelj projekta je Grad Pula, te partneri Udruga mladih i Alumni Fakulteta ekonomije i turizma u Puli, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva Istra i Zaklada Slagalica iz Osijeka. Projekt SOS odobren je na pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava Podrška programima usmjerenim mladima.