Hrvatska, Nekategorizirano

STEM dan otvorenih vrata – prilika za probu novih tehnologija

foto: http://ik-net.hr
foto: http://ik-net.hr

Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) poziva na STEM dan otvorenih vrata koji će se održati 21. veljače 2019. godine u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER), Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon zagrebačkog velesajma, 1. kat.

STEM dan otvorenih vrata održat će se u sklopu fizičkog kola Croatian Makers lige koje će okupiti oko 200 natjecatelja s područja grada Zagreba i koji će se natjecati u rješavanju zadataka koristeći mBot robote i nove senzore za boju.

Studenti koji su sudjelovali u projektu STEM revolucija u zajednici predstavit će svoje projekte i radove djeci i mentorima, a sudionici će imati prilike isprobati tehnologije dostupne na korištenje u sklopu STEM centra IRIM-a.

Natjecanje počinje u 16 sati, a pokazne radionice u STEM centru u 18 sati.

Institut za razvoj i inovativnost mladih poziva sve zainteresirane da dođu i isprobaju nove tehnologije i nauče nešto novo!
Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na: Amalija Koren, amalija.koren@irim.hr, 0976564225.

Projekt “STEM revolucija” sufinacira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a odobren je na pozivu Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja.