Aktualno, Nekategorizirano

STEM kamp za djecu s teškoćama u razvoju

Proljetni STEM kamp za djecu s teškoćama u razvoju spaja boravak u prirodi s aktivnostima programiranja, kodiranja, inženjerskih radionica i robotike s aktivnostima korištenja edukativne i asistivne tehnologije prilagođene dobi djece s teškoćama.

Kamp se održava u sklopu projekta „STEM za sve“ koji se provodi kroz suradnju partnerskih udruga Institut za STEM edukaciju – STEM u vrtiću i Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize

TKO?

Kamp je namijenjen djeci/mladima od 5.-8.razreda OŠ (12-15 godina) s cerebralnom paralizom urednog kognitivnog razvoja poželjno iz kontinentalne Hrvatske.

Broj polaznika: 10 djece/mladih + 10 roditelja/asistenata/pratnje

GDJE?

Kamp se održava na moru, lokaciju objavljujemo uskoro. Troškovi puta, smještaja, prehrane i pratnje su osigurani projektom iz Europskog socijalnog fonda.

KADA

Kroz proljetne praznike (travanj 2023.)

Trajanje kampa: 5 dana

Voditelji aktivnosti u kampu su iskusni STEM edukatori koji imaju iskustva u radu s djecom i mladima s teškoćama u razvoju.

PRIJAVE:

Zainteresirani roditelji za sve informacije i upite mogu se javiti na e-mail Saveza hsucdp@hsucdp.hr ili broj 01 4666 327, te mailom na info@stemzasve.eu

Izvor: https://www.stemzasve.eu/