Aktivizam, Nekategorizirano

U Društvenom centru Klis održava se niz aktivnosti u studenom

Tijekom studenog će se u Društvenom centru Klis održati niz aktivnosti kojima se želi pozitivno utjecati na društveni život lokalne zajednice – navodi se u priopćenju udruge MI iz Splita.

Tako se u studenom nastavlja s intenzivnim tečaj engleskog jezika za odrasle koji je počeo u listopadu i za kojeg polaznici imaju samo riječi hvale. Jednom tjedno se održavaju u dvosatnom terminu te interaktivnim metodama uspješno pomažu da odrasli mogu brzo usvojiti sporazumijevanje na engleskom jeziku.

Novosti koje Društveni centar Klis uvodi u studenome jesu radionice plesa i tjelovježbe za sljedeće sve dobne skupine.
Za djecu od 6 do 12 godina kreću radionice plesa (PRIJAVNI OBRAZAC).

Za dobnu skupinu od 18 do 50 godina kreću radionice fitnessa i full boy workouat (prijave više nisu dostupne zbog popunjenosti grupe).

Za osobe starije od 50 godina kreću posebne vježbe fleksibilnosti (PRIJAVNI OBRAZAC).

Vježbe će se odvijati dva puta tjedno po 45 minuta i vodit će ih kineziolozi s iskustvom.

Raspored drugih aktivnosti dostupan je u kalendaru koji je objavljen na Facebook stranici Društvenog centra Klis, a moguće dodatne informacije možete dobiti na e-adresu: drustveni.klis@gmail.com.

VIŠE O PROJEKTU:
Dobrovoljno vatrogasno društvo Klis nositelj je projekta „Klis u centru – Partnerstvo za aktivnu zajednicu“ ugovorenog u okviru poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.
Projekt traje 24 mjeseca (5.11.2020-4.11.2022.) i vrijednost projekta je 1.596.826,70kn. Europska unija sufinancira 85% projekta (1.375.302,70kn).
Partneri na projektu su Narodna knjižnica i čitaonica u Klisu, Općina Klis i Udruga „MI“ – Split.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.