Hrvatska, Nekategorizirano

Prvi webinar Društvenog centra Klis: “Korisna znanja za održivi razvoj”

U srijedu, 27. siječnja u 14 sati na Zoom aplikaciji bit će predstavljen prvi od ukupno pet programa koji će se kroz naredne dvije godine realizirati u sklopu projekta “Klis u centru – Partnerstvo za aktivnu zajednicu”, navodi se u pozivu objavljenom na Facebook stranici.

Prvi program nosi naziv “Korisna znanja za održivi razvoj”, a nositelj je Dobrovoljno vatrogasno društvo Klis. U sklopu ovoga programa organizirat će se edukativne radionice i preventivne vježbe.

Pridružite se putem poveznice:
https://us05web.zoom.us/j/82495456944…
Meeting ID: 824 9545 6944
Passcode: 6w29fk

VIŠE O PROJEKTU:
Dobrovoljno vatrogasno društvo Klis nositelj je projekta „Klis u centru – Partnerstvo za aktivnu zajednicu“ ugovorenog u okviru poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.
Projekt traje 24 mjeseca (5.11.2020-4.11.2022.) i vrijednost projekta je 1.596.826,70kn. Europska unija sufinancira 85% projekta (1.375.302,70kn).
Partneri na projektu su Narodna knjižnica i čitaonica u Klisu, Općina Klis i Udruga „MI“ – Split.
U projektu sudjeluju dvije organizacije civilnog društva koje će se osnažiti kroz 5 radionica u području dobrog upravljanja i organizacijskog menadžmenta.
Organizirat će se 185 aktivnosti kroz 5 programa društvenog centra u Klisu.
Provest će se mapiranje zajednice i dijalog sa zajednicom u svrhu prilagođavanja aktivnosti potrebama i željama lokalnog stanovništva. Napravit će se i građevinske korekcije u Domu kulture. Za bolju vidljivost tiskat će se promotivni materijal, informirati mediji, a projektni rezultati diseminirat će se online i tiskano.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.