Hrvatska, Nekategorizirano

Kazališne igre – ciklus dramskih radionica za djecu

U organizaciji Društveno-kulturnog centra Daruvar, u sklopu provedbe projekta Revitalizacija kulturno-društvenog doma Daruvar, počinje prvi ciklus dramskih radionica – Kazališne igre. Nositelj aktivnosti je Malo amatersko kazalište Daruvar, a radionice vodi učitelj hrvatskoga jezika i dramski pedagog Vladan Ivković.

Radionice će se provoditi kontinuirano tijekom mjeseca svibnja i lipnja, utorkom i četvrtkom od 19.00 do 20.30 (osim utorka 25. i četvrtka 27. 5.) u prostoru Društveno-kulturnog centra Daruvar (zgrada Hrvatskog doma), Trg Presvetog Trojstva 4. Kalendar s točnim rasporedom radionica možete pogledati na internetskim stranicama Astronomskog društva Kumova slama – Daruvar (poveznica http://www.kumova-slama.hr/aktualnosti/kalendar-dogadanja/148)

Ciklus počinje prvom radionicom u utorak 4. svibnja 2021. Radionice su namijenjene djeci od 10 do 14 godina. Program rada usmjeren je k dramskom odgoju. Polaznici će nizom dramskih igara i vježbi, dramskim tehnikama i improvizacijama razvijati društvene vještine, stvarati suradničko ozračje radeći na zajedničkim ciljevima, jačati i razvijati vještine javnog govorenja i javnog nastupa, razvijati scensku imaginaciju, razvijati osjećaj za scenski prostor, istraživati što se sve može vlastitim glasom, pokretom, tijelom, jačati samopouzdanje i približiti se kazališnoj umjetnosti uopće. Igrom ćemo zaroniti u čarobni svijet dramskog stvaralaštva!

Radionice su besplatne. Broj polaznika je ograničen, a svi zainteresirani mogu se javiti učitelju Ivkoviću na broj 098 9618 132 ili doći na prvu radionicu, zaključuje se u pozivu Društveno-kulturnog centra Daruvar.
——————————-

Radionica se održava u sklopu projekta Revitalizacije Društveno-kulturnog centra Daruvar koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.