Aktualno, Nekategorizirano

Zlata Medak vodi online radionica “Kamera obscura” u Društveno-kulturnom centru Daruvar

Foto-film klub Daruvar poziva na online radionicu “Kamera obscura” koju će predavati Zlata Medak, voditeljica programa Rad s mladima Hrvatskog foto saveza. Radionica je besplatna i dostupna svima te će se održati u srijedu – 7.04.2021. od 17:00 sati.

Radionica se održava u sklopu projekta Revitalizacije Društveno-kulturnog centra Daruvar koji je ugovoren za sufinanciranje iz iz Europskog socijalnog fonda na Pozivu Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.

Svrha Društveno-kulturnog centra Daruvar se ogleda u suradnji civilnog i javnog, demokratizaciji javnog dobra, stvaranju uvjeta za umjetničku produkciju, prezentaciju, edukaciju, participaciju, mjestu društvene refleksije, kritičkog promišljanja, artikulaciju kritičke javnosti, povezivanju i suradnji na civilnoj sceni, mjestu gdje se potiče građane na aktivnosti i uključivanje, mjestu na kojemu se organiziraju umjetnički, kulturni i društveni programi, mjestu gdje kultura i druge aktivnosti proizvode tip javnosti koji stvara kritičnost i kontinuirani javni program.

Nositelj projekta je Astronomsko društvo Kumova slama, a partneri na projektu su Grad Daruvar, Razvojna agencija Daruvar, Ženska klapa Stentoria, Pučko otvoreno učilište Daruvar, Foto film klub Daruvar
Na službenoj Facebook stranici mogu se pratiti nadolazeće aktivnosti centra.