Aktualno, Nekategorizirano

Društveni centar Klis traži volontere

Društveni centar Klis u potrazi je za volonterima koji će pomoći u provedbi volonterske akcije u povodu nadolazećih praznika i blagdana, a prvi je obilježavanje Međunarodnog dana volontera – 5. prosinca.

Opis volonterske akcije:
Od 6. do 10. 12. Društveni centar Klis održat će prvu u nizu planiranih volonterskih akcija. Organizirat će prikupljanje potrepština za korisnike Socijalne samoposluge Split. Potrepštine će se primati u prostorijama Društvenog centra Klis od od ponedjeljka 6. 12. 2021 do petka 10. 12. 2021 u vremenu od 17:30 do 19:00. Detalji o potrepštinama koje ćemo prikupljati bit će dostupni naknadno.

Opis posla:
Tražimo ukupno do 10 volontera koji bi volontirali na prikupljanju i sortiranju prikupljenih potrepština barem jedan od navedenih dana.

Što tražimo od volontera?
Točnost i poštivanje dogovora oko vremena i uvjeta volontiranja, brzinu i preciznost.
Potrebno je potpisati ugovor o volontiranju s organizatorom volontiranja. 30.11. organizirat ćemo koordinaciju sa svim volonterima tijekom koje će se volonterima prezentirati vrijeme i način volontiranja.

Dodatni uvjeti:
Volonter treba imati minimalno 15 godina. Volonteri od 15 do 18 godina mogu potpisati ugovor o volontiranju, ali uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika sukladno Zakonu o volonterstvu (čl. 12)

Način prijave:

Prijaviti se možete na e-adresu: drustveni.klis@gmail.com, na broj mobitela 091 222 42 66 ili u inbox Facebook stranice Društveni centar Klis

Rok prijave: 28. 11. 2021. u 12:00