Aktualno, Nekategorizirano

U Gradskoj knjižnici Vukovar tribina “Značaj i uloga europskih fondova u razvoju zajednice”

U okviru projekta “Proaktivna mreža”, koji za cilj ima kroz umrežavanje i osnaživanje resursa u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, odnosno sinergijom javno-civilnog partnerstva uz podršku brojnih suradnika, pridonijeti proaktivnom i adekvatnom djelovanju kroz primjerene aktivnosti usmjerene rješavanju kriznih situacija, u planu je održavanje dviju javnih tribina.

Prva u nizu tribina, radnog naziva: “Značaj i uloga europskih fondova u razvoju zajednice” u organizaciji nositelja i partnera na projektu – PRONI Centra i Europskog doma Vukovar, ima cilj upoznati javnost upravo o značaju ovih fondova u rješavanju kriznih situacija, odnosno otvaranju prilika za preventivno i sustavno djelovanje kako bi se krizne situacije lakše prebrodile.

Javna tribina, koja će imati goste paneliste, stručnjake u ovom području, bit će organizirana u srijedu 23.2., s početkom u 11 sati u prostoru Gradske knjižnice Vukovara, a poziv je otvoren za prijave putem e-prijave: tribinaedvu@edvu.hr ili vukovar@proni.hr.

Projekt “Proaktivna mreža” sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske (UP.04.2.1.11.0105). (Izvor: edvu.hr)