Aktualno, Nekategorizirano

U Klubu Zona u Splitu predstavljanje mogućnosti obrazovanja u inozemstvu

U Klubu Zona u Splitu će u utorak, 18. veljače, BHV Education u 18 sati održati predstavljanje studija u Danskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, a u 19 sati predstavljanje mogućnosti srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu te pohađanja tečajeva jezika i profesionalne orijentacije.

– Danska nudi potpuno besplatno kvalitetno obrazovanje koje privlači veliki broj studenata koji su u potrazi za učenjem u inovativnom, prijateljskom i sigurnom okruženju, a svi koji tijekom ove akademske godine upišu studij u Ujedinjenom Kraljevstvu, drugom najboljem obrazovnom sustavu na svijetu, imaju pravo na studentski kredit – objašnjava Marija Juranović iz BHV Education, pozivajući učenike viših razreda srednje škole na prvo predavanje u Klub Zona.

– Srednjoškolska razmjena u inozemstvu otvara vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i prilika je za stjecanje raznih vještina, a ovo predstavljanje je prilika za roditelje i učenike da se na jednom mjestu informiraju o programima, uvjetima i procesu prijave. Također će se predstaviti i najbolje škole jezika koje pružaju mogućnost boravka u zemlji u kojoj se jezik izvorno govori i učenje uz suvremene metode rada. Predavanje će biti prilika i za informiranje o testu profesionalne orijentacije po Harrison Assesment metodi koja pomaže otkriti talente i najjače i najslabije strane osobnosti, odnosno usmjeriti razvoj karijere – najavljuje drugo predavanje, namijenjeno učenicima nižih razreda srednje škole.

Aktivnosti Kluba Zona sufinanciraju se iz prihoda ostvarenih iznajmljivanjem prostora o čemu je više informacija dostupno na infozona.hr/najam.